Palatető szigetelés

A tetőfelújitást előzetes tető eltávolítás nélkül végezzük. A tetőmunkálatok körül teljeskörű munkafolyamatokat is elvégezzük /fa felületek festése, kémény bontása és újraépítése/. A szigetelést kezdettől Európa egyik legnagyobb szigetelőanyag gyártó cégének ISO 9001 minőségi, valamint ISO 14001 környezetvédelmi minősitéssel rendelkező szigetelőanyagaival végezzük. Minőségi termékek kizárólag palatető szigetelésre fejlesztve.

Vigyázat hamisítják! Keresse a gyári minőséget! A tetőfelújitást előzetes tető eltávolítás nélkül végezzük. A tetőmunkálatok körül teljeskörű munkafolyamatokat is elvégezzük /fa felületek festése, kémény bontása és újraépítése/. A szigetelést kezdettől Európa egyik legnagyobb szigetelőanyag gyártó cégének ISO 9001 minőségi, valamint ISO 14001 környezetvédelmi minősitéssel rendelkező szigetelőanyagaival végezzük. Minőségi termékek kizárólag palatető szigetelésre fejlesztve - Vigyázat hamisítják! Keresse a gyári minőséget!

Palatető szigetelés, lapostető szigetelés, akár bontás nélkül! Villas- Színes mintás, bitumenes szigetelő lemezzel - Többféle színben és minta választékkal - Index és Villas szigetelő anyagokkal!Az általunk készített szigetelésekre 12 éves garanciát adunk! Részletfizetési- és hitel lehetőség. - Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.
Palatető felújítás, palatető bontás nélküli felújítása, palatető szigetelés, tetőfelújítás, palatető tisztítás, bitumenes zsindely, Villas és Index minőségi alapanyagokkal dolgozunk!

Kérjük adja meg elérhetőségét és visszahívjuk Önt, vagy keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Tel.: 06-30/994-0732 Ingyenes árajánlatkérő űrlapunkat kitöltve ide kattintva tudja elküldeni részünkre.

A leírt eljárás lehetőséget ad az elavult, repedezett és lyukas tetők felujitására, palatetővel boritott lakóházak és középületek esetében az eredeti tetőfedél eltávolítása nélkül. A technológia alkalmas a lakóházak és melléképületek tetőfedésére. A felujitás nem korlátozza az épületi javitás közbeni használatát.

A felújítás munkamenete:

  • az alsó széleken horganyozott acéllemez profilt helyezünk el- a tető tizstítása mehanikus vagy vizes technológiával történik
  • a tető alapozása teljes tetőfelületen
  • a tetőfelületet bevonjük a MINERAL DESIGN módifikált bitumenes szigetelő lemezeivel, lángolvasztással
  • a tető szellőzésének bebiztositása szellőzőnyilások beépítésvel megoldható (40m2/db)
  • a tetőfedés utolsó lépése a takaró sáv elhelyezése a gerincen
  • a kémények és nyilások lefedése egyaránt a bitumenes szigetelőanyag felvitelével történik vízszintes vagy függőleges irányban

logo2Cégünk 1999-től Sió-Generál BT.-ként működött, és 2005-ben alakultunk át Sió-Generál Kft-re. Kizárólag palatető szigetelés, lapostető szigetelés, tetőszigetelés, pvc szigetelés, palatető javítás, bádogtető szigetelés, aljzatszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével és felújításával foglalkozik. A mögöttünk álló években több 100.000 m2-nyi tetőszigetelést végeztünk, megrendelőink megelégedésére, melyekről a referenciáink és a visszatérő megrendelők is tanúskodnak.

Az általunk készített tetőszigetelésekre 12-15 éves garanciát adunk! Részletfizetési- és hitel lehetőség. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Minden, ami a tetővel kapcsolatos: - ereszcsatorna készítés - faelemek festése - kémények bontása, újrarakása - Hőszigetelés - PVC szigetelés

 

 

Árajánlat kérés adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

A tető az épület első védvonala. A legnagyobb terhelésnek kitett épületrész. Bonyolultságában is egyedülálló, hisz megtervezése után legalább négy szakma mestereinek összehangolt munkájával készül és folyamatos gondoskodást igényel. Beázásmentes tetőszigetelés GARANCIAVÁLLALÁSSAL.

Elkerülhető a FELÚJÍTÁSI CSAPDA, ami egy elhanyagolt tető felújításával jár A tető fenntartási költségei jelentősen csökkenthetőek Elkerülhetővé válnak a nagy felújító munkák, így a tetőn végzendő munkák nem zavarják az épület egészének működését A tetőről részletes állapotfelmérés, valamint rövid- közép- és hosszútávú karbantartási terv készül, ezzel a költségek tervezhetővé válnak

Segítségünkkel elfejeltheti a beázásokat.
Ezt Garantáljuk!


Név*
Telefonszám:*
E-mail:*
Város:*
Négyzetméter:*
Munka leírás:*
Kép feltöltése:

tetoszigeteles nagy

ELÉRHETŐSÉGEINK

SIÓ-GENERÁL KFT.

8654 Ságvár, Ádándi utca 27.

Adószám:13466723-2-14

Telefon: +36-30/994-0732

E-mail: siogeneralkft@gmail.com

TÉRKÉP

gomb hivjon bennunket