Kérje ingyenes felmérésünket, adja meg elérhetőségét és visszahívjuk! katt ide...

Lapostető szigetelés

Új lapostető szigetelés bitumenes szigetelőlemezzel egyenes rétegrendben:

Talán a legszélesebb körben használt tetőszigetelési fajta az egyenes rétegrendben – azaz a hőszigetelő réteg felett elhelyezkedő bitumenes vízszigetelő lemezzel – kivitelezett melegtető. Ezzel a technológiával gyakorlatilag bármely födémtípusra kiváló minőségű, jó hő- és páratechnikai mutatókkal rendelkező tetőszigetelés rétegrend létrehozható. A szigetelőlemezek rögzítési módjai szerint (ragasztás, mechanikus /dűbeles/ rögzítés, leterhelés) is sokféle lehetőséggel bíró módszer a legváltozatosabb helyeken is minőségi megoldást jelent új lapostető szigetelés megoldására.
Fontos, hogy kerámiaőrleményes bevonattal legyen ellátva a bitumenes zárólemez azokban az esetekben, ahol az egyben a legfelső szigetelő réteg is.

Új lapos tető szigetelés bitumenes szigetelő lemezzel fordított rétegrendben:

A fordított rétegrend lényege, hogy a vízszigetelő bitumenes lemez az extrudált hőszigetelés (pl. STYRO-FOAM) alatt helyezkedik el, a vízszigetelő réteg ezáltal védve van mind a mechanikai, mind a természeti (napsugárzás, közvetlen csapadék, jégeső stb.) hatásokkal szemben. Értelemszerűen az ebbe a kategóriába tartozó lapostetők mindegyike valamilyen leterhelő réteggel van ellátva, hogy az a hőszigetelést a megfelelő helyen tartsa. Igy szigetelve egyaránt létrehozható általános melegtető, terasztető vagy megfelelő méretezés esetén akár parkolótető. is. Hosszú élettartamú, modern megoldást jelent ez a módszer az új lapostető szigetelések minden esetében, ráadásul a jól megválasztott leterhelő réteg (pl. andezitzúzalék, mosott kavics stb.) miatt esztétikus felületet is biztosít.

 logo2Cégünk 1999-től Sió-Generál BT.-ként működött, és 2005-ben alakultunk át Sió-Generál Kft-re. Kizárólag palatető szigetelés, lapostető szigetelés, tetőszigetelés, pvc szigetelés, palatető javítás, bádogtető szigetelés, aljzatszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, tetők hő- és csapadékvíz elleni szigetelésének készítésével és felújításával foglalkozik. A mögöttünk álló években több 100.000 m2-nyi tetőszigetelést végeztünk, megrendelőink megelégedésére, melyekről a referenciáink és a visszatérő megrendelők is tanúskodnak.

Az általunk készített tetőszigetelésekre 12-15 éves garanciát adunk! Részletfizetési- és hitel lehetőség. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Minden, ami a tetővel kapcsolatos: - ereszcsatorna készítés - faelemek festése - kémények bontása, újrarakása - Hőszigetelés - PVC szigetelés

 

Árajánlat kérés adja meg elérhetőségét és visszahívjuk!

A tető az épület első védvonala. A legnagyobb terhelésnek kitett épületrész. Bonyolultságában is egyedülálló, hisz megtervezése után legalább négy szakma mestereinek összehangolt munkájával készül és folyamatos gondoskodást igényel. Beázásmentes tetőszigetelés GARANCIAVÁLLALÁSSAL.

Elkerülhető a FELÚJÍTÁSI CSAPDA, ami egy elhanyagolt tető felújításával jár A tető fenntartási költségei jelentősen csökkenthetőek Elkerülhetővé válnak a nagy felújító munkák, így a tetőn végzendő munkák nem zavarják az épület egészének működését A tetőről részletes állapotfelmérés, valamint rövid- közép- és hosszútávú karbantartási terv készül, ezzel a költségek tervezhetővé válnak

Segítségünkkel elfejeltheti a beázásokat.
Ezt Garantáljuk!


Név*
Telefonszám:*
E-mail:*
Város:*
Négyzetméter:*
Munka leírás:*
Kép feltöltése:

tetoszigeteles nagy

ELÉRHETŐSÉGEINK

SIÓ-GENERÁL KFT.

8654 Ságvár, Ádándi utca 27.

Adószám:13466723-2-14

Telefon: +36-30/994-0732

E-mail: siogeneralkft@gmail.com

TÉRKÉP

gomb hivjon bennunket